2009 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

O kiek tu turi lapų

4 weeks in one: Paskutinio Lašo Konspektas

...Labas, okiektuturilapų? Kiek? Jau ką nors pradėjai? Tik? Tai kaip tu spėsi? Nu jo, teisingai, kaip nors. Galvoju gal akademinių pasiimti. Nebaigsiu jaučiu šiemet. Taip, dar yra laiko. Na, bet aš turbūt ne toks žmogus. Man patinka viską iš anksto pasidaryti. Nors vėlgi, tie taisymai, neaišku kaip... Jūs su vadovu bendraujat? Kas pala tavo vadovas? A. Tai bendraujat? Konsultuojiesi? Ir ką? Nu jo. Ir man.

Labas, kiekjauparašei? Kiek? Aha. Tai aš irgi. Ojoj, tai neturėjai laiko? Aš tau jau pusę šiaip ne taip, bet turbūt bus blogai viskas. Naktimis reikės sėdėti. Aha, nu ate.

Labas, nakaiptukiekturi? Ojojoj. Tai darbelio gražaus tau. Aš tai dėlioju, vargstu. Nebežinau, nuo kur nurašyti. Klausyk, o kaip tau atrodo... Nors ne, tu vis tiek nesuprasi mano temos gi. O tarpas skaitosi kaip spaudos ženklas? Galva tuščia. Naktimis negaliu miegoti. Nevalgau. Siuntei jau jam ką nors? Ir ką sakė? Man irgi reikės. Ojoj, kaip bijau. Baisu net pagalvoti. Na, teisingai sakai. Negi tau nebaisu? O kokio ilgio tavo literatūros sąrašas? Bet straipsnių, normalių, ar šiaip? Knygų?! O angliškų ar lietuviškų? O įvadą gali savo atsiųst? Kaip tai? aaa... Nu tai tau dar ir jis liko. Aš tai jau ačiūdievui. Bet baisu kaip ne tas žodis. O išvadų kiek rašysi? O, tai tu dar skyriuose. O priedų kelis dėsi? O grafikų dėsi? O kiek grafikų dėsi? Spalvotų? O kokio ilgio tavo tyrimas? Nu tai darbuokis, negaišk.

Labas, arjaubaigei? Siuntei jau visą jam? Ai, tik vakar? Normaliai? Jis visada taip sako, žinok, bet man tai neramu. Negali žinoti. Gal titulinį gali atsiųst? Arba bibliografinio aprašo lapą? Kokie tavo raktiniai žodžiai bus? Ai, dar nedarai. O tai kiek tau lapų gaunasi? Čia su viskuo viskuo? O sakei nespėsi. Ai, dar rašai. Man tai Petro gaila, jis dar tik 25 lapus teturi.O tu bijai? Aš tai jo žinok. O palauk palauk, neišsijunk dar. O recenzentą savo žinai? Nes kai kas jau žino. Ką? O vargeli. Tai jau nepavydžiu. Dabar man dar ir už tave baisu...

5 komentarai:

  1. oiii kaip pažįstama :))) Tas laikas, kai atrodo, jog priklausai sektai, kurios ritualinis pasisveikinimas - "kieklapųkiekjauturi" :) O paskui bus juokinga juokinga - nei čia buvo, nei čia ką. Man tik gaila žmonių, kurie šitaip sveikatą eikvoja dėl tokio neverto dalyko.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei budamas studentu nerasei nakti bakalaurinio ar magistrinio, jei nejai is proto, kad dievekaipviskasblogai, tai ar isvis buvai studentu? :)
    Ir tai nera "nevertas dalykas", del kurio nereiketu eikvoti sveikatos. Nes tuomet del sveikatos taupymo priezasciu nereiketu ir iki ryto selti savo isleistuviu is mokyklos nakti, ir drebeti ant suoliuko apsikabinus mylima zmogu, laukiant pirmo rytinio troleibuso ar sedeti salia sunkiai sergancio artimojo, kuriam vis tiek tavo nemiga jau nebepades...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Cha cha cha! Oi gerulis! Tikrai viskas buvo BUTENT TAIP. Ane, Daiva? :)
    O siaip labai pritariu anonimui. Dievekaiviskasblogai yra neatsiejamas studentavimo elementas!

    AtsakytiPanaikinti
  4. o siaube, viskas taip žodis į žodį, taip ir girdžiu save :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Cha cha, taip ir buvo, tik ne aš taip sakiau, o turėjau tokią prielipą kursiokę, kuri nuolat į akis lįsdavo su tokiais klausimais ir tokiais prašymais.

    AtsakytiPanaikinti